Κωνσταντίνος Γραμμένος
Κωνσταντίνος ΓραμμένοςΔιαιτολόγος - Διατροφολόγος, Msc ,Μέλος ένωσης διαιτολόγων διατροφολόγων Ελλάδος

 

Το 2012 Αποφοιτεί από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας της σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Το 2014 - 2015 εργάζεται  στην Ιδιωτική Κλινική Ασκληπιός στο τμήμα μαιευτικής, δίνοντας διατροφικές κατευθύνσεις, συμβουλές και σχεδιάζοντας προγράμματα διατροφής για γυναίκες στην περίοδο της λοχείας, στα πλαίσια του προγράμματος ΕΣΠΑ.

To 2015 - 2016 συνεργάζεται με κέντρο εστίασης στη Θεσσαλονίκη ως υπεύθυνος για την κατάρτιση του εβδομαδιαίου προγράμματος διατροφής.

To 2018 ξεκινά τις μεταπτυχιακές του σπουδές με αντικείμενο την Κλινική διατροφή στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη τις οποίες ολοκληρώνει το 2020

To 2021 παρακολουθεί την εξειδίκευση του κέντρου αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών.

To 2022 ξεκινά εκ νέου μεταπτυχιακές, σπουδές με αντικείμενο την Παιδιατρική διατροφή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Από την αποφοίτηση του έως σήμερα παρακολουθεί περιστατικά ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ως διαιτολόγος-διατροφολόγος έχει επιτελέσει πληθώρα συνεργασιών με ιδιωτικές κλινικές, αθλητικούς συλλόγους και σωματεία.

Επίσης παρείχε και συνεχίζει να παρέχει συμβουλές σε διάφορους οργανισμούς αλλά και πελάτες σε Διεθνές επίπεδο και μέσω των online συνεδριών.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης για τις αρχές της υγιεινής διατροφής έχει οργανώσει και πραγματοποιήσει διαφόρων ειδών ομιλίες σε σχολεία, πνευματικά κέντρα και συλλόγους του νομού στα με στόχο την προαγωγή της διατροφικής αγωγής.

Συνεχίζοντας την επιμόρφωση του συμμετέχει συστηματικά στα πανελλήνια συνέδρια του κλάδου καθώς και σε ημερίδες διατροφής, όπως φυσικά και διατηρεί  συνεχή ενημέρωση από επίσημους φορείς για τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις στο χώρο της Διατροφής για κλινικές, αθλητικές και φυσιολογικές καταστάσεις.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας!