Υλικά:
- 2 φλιτζάνια ελληνικού βρασμένο. κουσκούς
- οι τρυφερές κορυφές από 1 µατσάκι σπαράγγια*
- 2 κουτ. σούπας ξίδι (κατά προτίµηση από κόκκινο κρασί)
- 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 100 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
- 200 γρ. ντοµατίνια, κομμένα στη μέση
- το λευκό µέρος από 4 - 5 φρέσκα κρεµµυδάκια, ψιλοκομμένα
- 2 κουτ. σούπας φύλλα µαϊντανού (ή δυόσµου ή ό,τι µυρωδικό φρέσκο έχουµε)
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
* Εάν δεν σας αρέσει το κους κους και το σπαράγγι αντικαταστήστε τα με κριθαράκι και μαρούλι iceberg