Σαλάτα με σπαράγγια και κους κους

Σαλάτα με σπαράγγια και κους κους

Υλικά:

  • 2 φλιτζάνια ελληνικού βρασμένο. κουσκούς
  • οι τρυφερές κορυφές από 1 µατσάκι σπαράγγια*
  • 2 κουτ. σούπας ξίδι (κατά προτίµηση από κόκκινο κρασί)
  • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 100 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
  • 200 γρ. ντοµατίνια, κομμένα στη μέση
  • το λευκό µέρος από 4 - 5 φρέσκα κρεµµυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 2 κουτ. σούπας φύλλα µαϊντανού (ή δυόσµου ή ό,τι µυρωδικό φρέσκο έχουµε)
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

* Εάν δεν σας αρέσει το κους κους και το σπαράγγι αντικαταστήστε τα με κριθαράκι και μαρούλι iceberg