Υλικά:
- ρόκα(1 ματσάκι)
- κόκκινο λάχανο ή μαρούλι
- τοματίνια
- ραπανάκια ****
- βρασμένο καλαμπόκι (2 κουταλιές σούπας) ή 1/2 πατάτα μικρή
- 2 φρυγανιές ή 2 κράκερ ολικής
- 100 γρ γιαούρτι 2 %
- λίγο αλάτι
- 2 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο,
- ξίδι μπαλσάμικο
- 2 καρύδια
Εκτέλεση:
- Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τη ρόκα(κατά προτίμηση με το χέρι) και ίση ποσότητα περίπου κόκκινο λάχανο ή μαρούλι (ανάλογα με την αρέσκεια μας) ή και τα δύο.
- Πλένουμε τα ραπανάκια και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες, χωρίς να αφαιρέσουμε το κόκκινο μέρος.
- Ενοποιούμε τα παραπάνω υλικά και προσθέτουμε το βρασμένο καλαμπόκι και τα τοματίνια ολόκληρα.
- Αλατίζουμε τη σαλάτα και την περιχύνουμε με ξίδι balsamico.
- Τέλος, προσθέτουμε φρυγανιά και γιαούρτι