Wrap με αβοκάντο και σπαράγγια

Wrap με αβοκάντο και σπαράγγια

 Συστατικά για 4 άτομα

  • 24 σπαράγγια
  • 1 ώριμο αβοκάντο καθαρισμένο και χωρίς κουκούτσι
  • 1 κ.σ. χυμό από lime
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 4 κουταλιές σούπας  ρύζι άβραστο
  • 4 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 4 τορτίγιες ολικής άλεσης
  • 1/3 cup του φλιτζανιού φρέσκο κόλιαντρο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι

 

Εκτέλεση :

 Τρόπος μαγειρέματος

  1. Βάλε σε κατσαρολάκι νερό να βράσει και βάλε τα σπαράγγια να βράσουν σε καλαθάκι μόνο στον ατμό για περίπου 5 λεπτά
  2. Κατέβασε από τη φωτιά και ξέπλυνε κάτω από κρύο νερό και στράγγιξε καλά...
  3. Σε ένα μικρό μπολ λιώσε το αβοκάντο μαζί με το χυμό lime να πάρεις ένα ομοιόμορφο πουρέ
  4. Παράλληλα ανακάτεψε σε άλλο δοχείο το ρύζι και με το γιαούρτι και άσε στην άκρη
  5. Ζέστανε τις τορτίγιες σε αντικολλητικό τηγανάκι και γέμισε με τα υλικά σου
  6. Άπλωσε το αβοκάντο, μοιράζοντας και στις 4 τορτίγιες ίση ποσότητα
  7. Από πάνω μοίρασε το μείγμα με το ρύζι και βάλε τα Σπαράγγια, το κόλιαντρο και το κρεμμύδι
  8. Τύλιξε τις τορτίγιες σφιχτά και από το κάτω μέρος. Τύλιξε σε μεμβράνη και άφησε στο ψυγείο για 1 ώρα
  9. Πριν σερβίρεις άφησε έξω από το ψυγείο να πάρει θερμοκρασία δωματίου