Υλικά:
- 1 καρότο
- 1 κρεμμύδι τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
- 1 σκελίδα σκόρδο στην πρέσα
- 1 κ.γλ. κοφτό ρίγανη
- Λίγο μαϊντανό ψιλ/νο
- Αλάτι, πιπέρι
- 1 κ. γλ. κάρυ
- 1 κ.γλ. πάπρικα
- Λίγο τσιλι σκόνη (προαιρ.) για πιο πικάντικη γεύση
- 1 αυγό (προαιρ.)
- 2 φρυγανιές για να σφίξει ελαφρά το μείγμα καθώς και για το πανάρισμα
- 2 κουταλάκια ελαιόλαδο
- 1 ντομάτα
- 3 κουταλιές καλαμπόκι