Κους κους αλά ελληνικά

Κους κους αλά ελληνικά

Συστατικά:


- 1 φλιτζάνι κουσκούς
- 2 ντομάτες
- 1 αγγούρι


- 2 κρεμμυδάκια ξερά
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- ελιές σε ροδέλες
- κάπαρη
- φέτα χωριό light 40 gr
- ελαιόλαδο 2 κουταλάκια
- αλάτι, ρίγανη, 
- λίγο ξύδι

Εκτέλεση:
1. Σε αλατισμένο νερό βράζουμε το κουσκούς για 8-9 λεπτά.Σουρώνουμε, ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό και τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ
2. Κόβουμε τις ντομάτες και το αγγούρι σε κυβάκια και τοποθετούμε πάνω από το κουσκούς
3. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τον μαιντανό και τοποθετούμε από πάνω
4. Ρίχνουμε τις ελιές και την κάπαρη
5. Ανακατεύουμε πολύ καλά και συνεχίζουμε θρυματίζοντας τη φέτα 
6. Τέλος προσθέτουμε ελαιόλαδο, λίγο ξύδι και αρκετή ρίγανη
7. Ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά και προσθέτουμε ότι θεωρούμε ότι χρειάζεται επιπλέον.Το αλάτι με προσοχή...
8. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ωρίτσες τουλάχιστον και σερβίρουμε!!!!